Cart:

0
You have no items in your shopping cart.

0

We-Vibe Chorus Appstyrt Parvibrator - Rosa

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • We-Vibe Chorus Parvibrator

We-Vibe Chorus Appstyrt Parvibrator - Rosa

Availability: In stock

Only 1 left


Quick Overview

Med biofeedback fjernkontroll og touch sense!
C-formet parvibrator som stimulerer med mer enn 10 vibrasjonsmodus. Den er fleksibel, kan tilpases en hver kroppsform, og holder posisjonen du former den til. Den nye AnkorLinkā„¢ teknologien skaper forbindelse med fjernkontrollen.

Details

Med biofeedback fjernkontroll og touch sense!
C-formet parvibrator som stimulerer med mer enn 10 vibrasjonsmodus. Den er fleksibel, kan tilpases en hver kroppsform, og holder posisjonen du former den til. Den nye AnkorLink™ teknologien skaper forbindelse med fjernkontrollen. Denne fungerer som signalforsterker for parvibratoren, og muliggjør bedre forbindelse til appen. Slik unngås problemene med Bluetooth, som ofte meldte forbindelsesfeil i kroppen.
Selve fjernkontrollen har squeeze kontroll, som forsterker vibrasjonenes intensitet ved press på fjernkontrollen. Chorus har sensorer som muliggjør styring med håndflate i Touch Sense moduset. Appen lar deg ta kontrollen på tross av stor avstand mellom dere og du kan skape egne vibrasjonsmodus. Vibrasjon i takt med musikk er også mulig!
Chorus leveres i diskret oppbevaringseske som også lader vibrator og fjernkontroll. Chorus er vanntett! Inklusive USB-ladekabel for Magnetic charger boks.

Mål: 7,8 x 3,3 x 4,35 cm.
 
 

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

You may also be interested in the following product(s)