Cart:

0
You have no items in your shopping cart.

0

Bwild Deluxe Bunny - Rabbitvibrator

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

Bwild Deluxe Bunny - Rabbitvibrator

Availability: In stock


Quick Overview

Nydelig design
Kraftig vibrator
G-punkt stimulering

Details

Bwild Deluxe Bunny er en luksusvibrator til en fantastisk pris. Bswish er et merke som legger like stor vekt på design som funksjonalitet. Vibratoren er ikke bare vakker å se til, men også en drøm i bruk. Den styres enkelt vi a to store knapper på batterilokket på vibratoren. Den ene brukes til å skru vibratoren av og på, mens den andre skifter mellom de 6 forskjellige vibrasjonsmodiene vibratoren har å tilby.

Bwild Deluxe Bunny har to separate vibratorer, en i tuppen av leketøyet og en i tuppen av klitorisstimulatoren. Leketøyet har en kurvet tupp som også gir mulighet til g-punkt stimulering.

Selve vibratorene er relativt kraftige, men mangler litt om du foretrekker den dype kraftige vibrasjonen som gjerne de dyreste leketøyene tilbyr. Lydmessig var det litt støy, men mest fra klitorisstimulatoren. Lyden forsvant om man holdt i klitorisstimulatoren, eller klitorisastimulatoren kom i kontakt med kroppen.

Totalt sett syns vi det er en fantastisk vibrator som gir mye for pengene. Den har en nydelig design, silkemyk overflate og relativt kraftige vibratorer. Den mangler litt på vibratorstyrke og litt høyt støynivå, men da sammenlignes den også med vibratorer som er nesten dobbelt så dyre.

Total lengde: 15,24 cm

Diameter: 3,5 cm

Bruker 2stk AAA batterier - Selges separat

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

You may also be interested in the following product(s)